ترفند گرفتن تلخی بادمجان

یک کاسه بزرگ رو از آب پر کرده و بادمجون های پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای  10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه.در صورتیکه بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

خرید سکه ساکر استارز محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صدای پای عدالت iranarc فروشگاه انواع کاغذ آریا پیپر آموزش تخصصی برق -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه 09153715735 ماشین ظرفشویی صنعتی کسب درامد اینترنتی کوله پشتی خواص فواید و روش مصرف داروهای گیاهی